Evaluatie Natuurwerkdag 07 november 2015:

De dag begon wat druilerig maar werd steeds beter, niet zo goed als vorig jaar met volop zon en een graad of 18, maar het was super weer om te werken. De opkomst was weer als vanouds met ongeveer 50 personen. De aanmeldingen via de website vielen erg tegen, dus beste vrijwilligers schrijf je volgend jaar via de site in zodat wij weten hoeveel personen er komen. De bolussen, koffie en thee waren in ieder geval een goed begin.

Er is dit jaar niet in het gebied van Stichting Open Duinen gewerkt omdat de vogelkers daar al weg is. Daarentegen  in het aangrenzende gebied van Staatsbosbeheer en vooral in het gebied van het Waterschap, achter het stuk van Stichting Open Duinen is heel veel gesnoeid (met dank aan de scouts). De Stichting verwacht dat volgend jaar dit gebied ook opengesteld wordt voor onze koeien en stieren.

De lunch bij de Schouwse Boer was ook dit jaar weer geweldig. Met dank aan de Schouwse Boer die zijn kantine weer kosteloos opengesteld heeft. En ook voor Arjan die een grote pan soep voor alle vrijwilligers heeft gemaakt.Natuurlijk willen wij Johan Spee bedanken van supermarkt “Attent “voor de heerlijke bolussen, sappen, brood enz. , waar ook in de middag nog volop door het bestuur van Stichting Open Duinen mee werd gezeuld voor de versnapering.

 


Beste vrijwilligers, met jullie hulp wordt het gebied van Stichting Open Duinen steeds opener en mooier. We zien de duinen weer.     BEDANKT.

 Meer foto's kun je HIER gaan bekijken in het groot.