Sponsoren bedankt!

Op 15 juni jongstleden was weer de jaarlijkse Koeien- Borrel van Stichting Open Duinen. Het was net als voorgaande jaren een groot succes de opkomst was geweldig en het weer zat redelijk mee. Helaas lieten alleen de koeien en kalfjes zich weinig zien.

Dit jaar was er een excursie gepland onder leiding van Stichting Landschapsbeheer Zeeland, hierop hebbenwij hele leuke reacties gehad. Iedereen vond het een geweldige ervaring om iets meer over het gebied te weten te komen. We willen Ewoud en Nannik Janhiervoor dan ook hartelijk bedanken.

De hapjes die gesponsord waren door Restaurant De Torenhoeve waren ook dit jaar weer heerlijk. En Deli XL willen we graag bedanken voor het sponsoren van onze drankjes.

Het was weer een hele leuke middag. En in ieder geval tot volgend jaar.